Initiatiefnemer


Het merk Effol staat voor hoogwaardige verzorgingsproducten rond het paard. Volgens het principe “vriendschap moet je onderhouden” richt Effol zich op de hechte band met het paard. Het merk garandeert al meer dan 100 jaar een hoge kwaliteitsstandard met gebruik van natuurlijke ingrediënten en die de vitaliteit, prestaties en gezondheid van onze paarden ondersteunt.

Ehorses is in 1999 opgericht als de eerste paardenmarkt op internet en is gespecialiseerd in het succesvol bemiddelen van paarden wereldwijd. In een breed scala van paarden en pony’s van alle rassen, disciplines en prestatieklassen, vind ehorses het juiste paard voor jou. Het bedrijf uit Osnabrück heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de meest toonaangevende paardenmarkt van Europa. Dagelijks worden meer dan 200 nieuwe paarden te koop aangeboden en iedere de 20 minuten wordt een paard via ehorses verkocht.
De Pikeur Reitmoden Brinkmann GmbH & Co. is gevestigd in Werther en verantwoordelijk voor de beroemde ruitersportmerken PIKEUR en ESKADRON. De naam PIKEUR staat voor hoogwaardige rijkleding en is al meer dan 50 jaar ‘s werelds meest toonaangevende paardensport-outfitter. Sinds 1972 is PIKEUR een officiële leverancier van de DOKR. Het merk ESKADRON staat voor de beste kwaliteit, betrouwbaarheid, trends en innovatie in paardensportartikelen en verbindt paardenliefhebbers over de hele wereld, van hobbyruiters tot Olympiërs.