Prijzen

Careliner

Als eerste prijs verloot Careliner een trailer van Bücker Trailer voor 1 jaar inclusief registratie en verzekering. De winnaar heeft de mogelijkheid om deze trailer over te nemen voor een goede prijs.

Effol

 Effol biedt een omvangrijk zorg pakket voor het welzijn van jouw paard aan. De Effol producten zorgen ervoor dat plegen geen lastige plicht maar een graag gedaan vriendendienst wordt. Als eerste prijs verloot Effol producten ter waarden van 500 euro.  Als tweede prijs verloot Effol producten ter waarden van 300 euro.  Als deerde prijs verloot Effol producten ter waarden van 250 euro.  Als vierde en vijfde prijs verloot Effol producten ter waarden van 200 euro. 


Pikeur & Eskadron

De Pikeur Reitmoden Brinkmann GmbH & Co. is gevestigd in Werther en verantwoordelijk voor de beroemde ruitersportmerken PIKEUR en ESKADRON. De naam PIKEUR staat voor hoogwaardige rijkleding en is al meer dan 50 jaar ’s werelds meest toonaangevende paardensport-outfitter. Als eerste prijs verloot Pikeur & Eskadron voucher ter waarden van 500 euro.  Als tweede prijs verloot Pikeur & Eskadron voucher ter waarden van 300 euro.  Als deerde prijs verloot Pikeur & Eskadron voucher ter waarden van 250 euro.  Als vierde en vijfde prijs verloot Pikeur & Eskadron voucher ter waarden van 200 euro

Pavo

Pavo staat voor gezonde voeding van de beste kwaliteit. Pavo will bijdragen aan de gezondheid van jouw paard! Omdat voeding een belangrijke rol speelt bij de gezondheid van paarden, stellen wij hoge eisen aan hun producten. Pavo verloten een individueel paardenvoeradvies en paardenvoer voor een half jaar voor de 10 finalisten.

ehorses

Op zoek naar een geschrikt paard, of juist op zoek naar een geschikte nieuwe eigenaar en stal voor paard dat te koop is? Dan is ehorses het ideale platform voor de paardenliefhebbers. ehorses verloot 10 verrassingsemmers met leuke inhoud aan de 5 finalisten van manage paarden en eigen paarden.